Verhaegh geeft Beerens en Heitinga het nakijken

FC Augsburg heeft ten koste van Hertha BSC de derde zege van het seizoen geboekt. Paul Verhaegh vervulde een hoofdrol bij de winnende thuisploeg (1-0).

In de 71ste minuut ging Verhaegh noodgedwongen naar de kant. De aanvoerder had toch te veel last van een ongelukkige actie van Ronny na ruim een uur en liet zich wisselen. Toch zal de rechtsback met een goed gevoel terugkijken op deze laatste zondag in september.

Met een benutte strafschop werd Verhaegh (foto) de matchwinner tegen Hertha BSC. De Oranje-international mocht halverwege de eerste helft van elf meter aanleggen na een lichte overtreding van keeper Thomas Kraft op Raul Bobadilla. De aanvoerder van FC Augsburg maakte geen fout en besliste zo de weinig verheffende wedstrijd.

FC Augsburg klimt door de zege naar de zevende plaats, terwijl het Hertha BSC van Roy Beerens, John Heitinga en trainer Jos Luhukay blijft steken op de veertiende stek in de Bundesliga.