Verdedigende problemen Ajax houden aan na wegvallen Tete

Reacties

Kenny Tete mist zondagmiddag de wedstrijd tegen SC Heerenveen. De rechtsback van Ajax is ziek, zo melden de Amsterdammers zelf op social media. Deyovaisio Zeefuik werd zaterdag voor de zekerheid al toegevoegd aan de wedstrijdselectie.

Verdedigende problemen Ajax houden aan na wegvallen Tete

Het ontbreken van Tete komt als een hard gelag voor trainer Peter Bosz, die tegen Heerenveen ook al Jairo Riedewald en Daley Sinkgraven moet missen. Beiden kampen met knieklachten.

Tete is dit seizoen de tweede rechtsback van Ajax, achter Joël Veltman. Hij speelde pas in vier Eredivisie-wedstrijden mee. Zeefuik maakt zijn debuut in de wedstrijdselectie van Ajax. De verdediger kwam dit seizoen tot 25 duels in de Jupiler League voor Jong Ajax en tekende onlangs zijn eerste contract in Amsterdam.

De wedstrijd tegen Heerenveen is voor Ajax cruciaal in de strijd om de landstitel. De club uit de hoofdstad ziet eerst koploper Feyenoord aan het werk tegen FC Utrecht, daarna volgt de wedstrijd in De Arena. Het verschil op de ranglijst tussen Feyenoord en Ajax bedraagt met nog vier wedstrijden te gaan slechts één punt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.