Verbeek zegt NAC af, Maaskant bevestigt gesprek

Reacties

Gertjan Verbeek wordt niet de nieuwe trainer van NAC Breda. De 52-jarige oefenmeester heeft donderdagmiddag de clubleiding van NAC laten weten hiervan af te zien.

Verbeek zegt NAC af, Maaskant bevestigt gesprek

Technisch directeur Graeme Rutjes laat weten het 'jammer' te vinden dat Verbeek afziet van een tweede gesprek. Afgelopen maandag voerden de partijen een oriënterend gesprek.

'Dat was een constructief en goed gesprek', laat Rutjes weten aan Voetbal International. 'Wij hebben onze kant van het verhaal verteld en Gertjan hoe hij daar in stond. Ik had de indruk dat we met een goed gevoel afscheid van elkaar namen. Anderzijds was het gesprek van oriënterende aard en het is Gertjan zijn goed recht om af te zien van een tweede gesprek.'

De komende periode benut Rutjes om met andere kandidaten het gesprek aan te gaan. Behalve Verbeek heeft NAC nog vier trainers op het oog als opvolger van de ontslagen Nebojsa Gudelj, onder wie Ruud Brood en Robert Maaskant. Met beide trainers hoopt de clubleiding van NAC te spreken. Inmiddels heeft Maaskant bevestigd dat er een afspraak in de planning staat.

Toch verwacht Rutjes niet dat er op korte termijn een nieuwe trainer voor de groep staat. 'We gaan in alle rust aan het werk. We willen een goede keuze maken', aldus Rutjes. De kans is aanwezig dat interim-trainer Eric Hellemons voorlopig trainer blijft, misschien zelfs tot het einde van het seizoen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.