Verbeek: 'Voel me niet te groot voor Tweede Bundesliga'

Reacties

Handhaving in de Bundesliga is de prioriteit voor Gertjan Verbeek, maar de Nederlandse trainer ziet zich ook werken bij 1. FC Nürnberg als degradatie onafwendbaar is.

Verbeek: 'Voel me niet te groot voor Tweede Bundesliga'

Donderdag zei technisch manager Martin Bader graag door te willen gaan met Verbeek, mocht 1. FC Nürnberg onverhoopt degraderen. Dat uitgesproken vertrouwen heeft de Nederlander positief beantwoord.

'Ik voel me niet te groot om in de Tweede Bundesliga te werken', zei Verbeek in reactie op de uitlatingen van Bader. 'Natuurlijk kunnen we daarover praten, maar zo ver is het nog niet.' 

Want het laat onverlet dat Verbeek nog zeker hoop heeft dat Nürnberg zich handhaaft op het hoogste niveau. Een succes tegen VfL Wolfsburg zaterdag is welkom om de zeventiende plaats achter zich te laten.

'Ze hebben niet veel zwakke plekken. Maar ik denk dat we onze kansen zullen krijgen. Als we een goede teamprestatie neerzetten, is het ook mogelijk daar de drie punten te pakken', aldus Verbeek, die Emanuel Pogatetz en Niklas Stark na hun schorsing weer kan inzetten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.