Verbeek verkiest NAC boven Excelsior en Eredivisie

Reacties

Danny Verbeek keert na een jaar terug bij NAC Breda. De 24-jarige aanvaller had ook een aanbieding van Excelsior en een club uit Portugal op zak, maar heeft gekozen voor een eenjarig contract bij de naar de Jupiler League gedegradeerde Brabanders. Dat heeft hij zojuist bevestigd aan Voetbal International.

Verbeek verkiest NAC boven Excelsior en Eredivisie

Verbeek speelde tussen 2012 en 2014 ook al op huurbasis voor NAC, maar werd afgelopen seizoen door Standard Luik verhuurd aan FC Utrecht. In de Domstad kwam de vleugelspits mede door een slepende rugblessure niet goed uit de verf. Omdat hij zijn contract bij Standard vervolgens liet ontbinden was de ex-speler van FC Den Bosch vrij om te staan en te gaan waar hij wilde.

Hoewel ook een hereniging lonkte met Fons Groenendijk, zijn oude trainer bij Den Bosch, bij Excelsior heeft dat geresulteerd in een terugkeer bij NAC. Verbeek moet De Parel van het Zuiden terughelpen naar de Eredivisie. Mocht dat in één jaar niet lukken, dan kan hij weer gratis vertrekken. Ook is er een tweejarige optie in de eenjarige verbintenis opgenomen.  

De Bosschenaar moet in Breda de opvolger van Adnane Tighadouini worden en liet onlangs aan VI al weten daar oren naar te hebben. 'Zonder te slijmen bij de mensen in Breda zeg ik: mijn tijd daar was voetballend gezien de mooiste die ik als voetballer heb meegemaakt. Mijn gevoel ligt nog steeds bij NAC. De vraag is nu: kies ik voor het geld of ga ik een jaar investeren om straks weer wekelijks in de Eredivisie te voetballen? Kampioen worden met NAC lijkt me wel wat.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.