Verbeek tegen oude club: 'Voor altijd verbonden aan Heerenveen'

Reacties

Voor Gertjan Verbeek wordt zijn eerste thuiswedstrijd als trainer van FC Twente direct een speciale. De Enschedeërs ontvangen zaterdag SC Heerenveen, de club waar Verbeek eerst als speler en later als trainer gevormd werd.

Verbeek tegen oude club: 'Voor altijd verbonden aan Heerenveen'

In totaal liep hij meer dan twintig jaar rond bij de Friese club. 'Ook aan SC Heerenveen blijf ik voor altijd nauw verbonden dus ik vind het leuk dat mijn eerste thuisduel voor FC Twente uitgerekend tegen die club is', aldus Verbeek. 'Een paar keer per seizoen heb je een cruciale wedstrijd die je moet winnen en dit is er één van. Heerenveen heeft vijftien punten, bij winst komen wij op twaalf. Excelsior won twee wedstrijden achter elkaar en klom naar de zevende plaats. Als alles een beetje meezit kun je snel contact naar boven maken.'

Verbeek kan geen beroep doen op de middenvelders Haris Vuckic en Danny Holla. De Sloveen is zeker tot en met de winterstop uitgeschakeld door een voetblessure. De met een bovenbeenblessure kampende Holla moet ook nog enkele weken toekijken. Hidde ter Avest en Oussama Assaidi hebben woensdag de groepstraining hervat. Afhankelijk van de reactie wordt bekeken of ze tegen Heerenveen kunnen meespelen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.