Verbeek praat met Bochum: 'Maar nog geen akkoord'

Reacties

Gertjan Verbeek is nog altijd in gesprek met VfL Bochum over een nieuw contract. Van een akkoord is, in tegenstelling tot enkele berichten in Duitsland, echter nog geen sprake.

Verbeek praat met Bochum: 'Maar nog geen akkoord'

'Er zijn deze week onderhandelingen geweest, maar we zijn al heel lang met elkaar in gesprek. We hebben de intentie om er samen uit te komen, maar er moeten nog wel wat dingen geregeld worden. Dat wordt nu gedaan door mijn zaakwaarnemer. Een akkoord? Nee, daar weet ik niets van', aldus Verbeek in gesprek met Voetbal International.

De 53-jarige Verbeek, die sinds januari 2015 aan het roer staat bij VfL Bochum, is in het bezit van een aflopend contract. Hij zou naar verluidt tot de zomer van 2018 bij kunnen tekenen bij Bochum, dat vijfde staat in de 2. Bundesliga.

De naam Verbeek wordt regelmatig in verband gebracht met FC Twente en SC Heerenveen, maar heel concreet lijkt dat vooralsnog niet. Wanneer er duidelijkheid komt over zijn toekomst, weet de oefenmeester niet. 'Eigenlijk zouden we daar eind januari over naar buiten treden, maar er is nog niets rond.' (Roy van den Berghe)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.