Verbeek mist primeur en blijft middenmoter met Bochum

Reacties

Het VfL Bochum van trainer Gertjan Verbeek blijft ver verwijderd van de promotieplaatsen in de Tweede Bundesliga. Greuther Fürth was zaterdagmiddag met 2-1 te sterk.

Verbeek mist primeur en blijft middenmoter met Bochum

Na twaalf speelrondes bezit VfL Bochum zestien punten, die werden behaald met vier zeges, vier remises en vier nederlagen. Met deze rapportcijfers is een plek in de middenmoot het logische gevolg.

Tekenend voor de grilligheid van VfL Bochum is het feit dat de equipe nog geen enkele keer dit seizoen twee keer op rij wist te winnen. Na de 2-1 thuiszege op Heidenheim van afgelopen week lonkte zaterdag tegen Greuther Fürth een primeur. Verbeeks ploeg herstelde zich middels een treffer van Selim Gündüz nog van de 1-0 van Sebastian Freis, maar een goal van Sercan Sararer deed de bezoekers de das om.

VfL Bochum heeft nu al negen verliespunten meer dan VfB Stuttgart, dat de derde plaats bezet. Deze plek geeft aan het einde van de rit recht op een promotie-/degradatieduel met de nummer zestien van de Bundesliga. De toptwee promoveert rechtstreeks naar het hoogste niveau. Momenteel bezetten Eintracht Braunschweig en Heidenheim de bovenste posities.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.