Verbeek heeft nog negen duels om FC Utrecht te overtuigen

Reacties

FC Utrecht-aanvaller Danny Verbeek heeft nog negen wedstrijden om zich te bewijzen. De van Standard Luik gehuurde aanvaller heeft door blessureleed nog maar vijf wedstrijden op zijn naam staan voor de club uit de Domstad.

Verbeek heeft nog negen duels om FC Utrecht te overtuigen

Verbeek kwam afgelopen zomer op huurbasis naar Utrecht toe. De club bedong daarbij een optie tot koop. Verbeek had begin dit seizoen hoge verwachtingen, maar door een hardnekkige rugblessure kwam hij amper aan spelen toe.

De 24-jarige aanvaller, die afgelopen zondag tegen Feyenoord (0-0) zijn debuut in de basis heeft gemaakt, is blij zich nu wel te kunnen tonen. 'FC Utrecht heeft mij gehuurd van Standard Luik. De club heeft in mij geïnvesteerd. Als speler wil je dan niets liever dan dat terugbetalen door ervoor te zorgen dat je een meerwaarde voor de ploeg bent', vertelt hij op de clubwebsite.

FC Utrecht staat momenteel op de twaalfde plaats in de Eredivisie. Door een goede reeks is de rust enigszins teruggekeerd in de Domstad, maar de play-offs lijken uit beeld. De achterstand op nummer zeven SC Heerenveen is negen punten.

De uit Den Bosch afkomstige Verbeek heeft nog een contract tot medio 2016 bij Standard Luik. In zijn huurcontract is een optie tot koop afgedwongen door Utrecht. Om de club te overtuigen die optie te lichten heeft de aanvaller dus nog negen wedstrijden de tijd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.