Verbeek akkoord met VfL Bochum

Reacties

Gertjan Verbeek is de nieuwe trainer van VfL Bochum. Dat bevestigt de 52-jarige coach tegenover Voetbal International. Hij wordt maandag (13.00 uur) gepresenteerd bij de huidige nummer elf uit de Tweede Bundesliga.

Verbeek akkoord met VfL Bochum

Verbeek wordt de opvolger van de ontslagen Peter Neururer. Interim-coach Frank Heinemann nam in de laatste drie wedstrijden de honneurs waar. Verbeek was zondag toeschouwer bij het gelijkspel van Bochum tegen Erzgebirge Aue (1-1).

'We hebben allebei de intentie er samen uit te komen', sprak Verbeek eerder deze week tegenover Voetbal International. 'De club wil graag met mij in zee en ik sta er niet onwelwillend tegenover. Maar ik heb wél een eisenpakket op tafel gelegd en enkele aandachtspunten aangestipt. Dat gaat hoofdzakelijk over de spelersgroep en de financiële mogelijkheden. We zitten al in de fase dat we met huiswerk uit elkaar zijn gegaan.'

Dat huiswerk leverde resultaat op, want zondag kwam Verbeek tot een akkoord met Bochum. Raymond Libregts gaat mee met hem als assistent-trainer. Over de duur van het contract van beiden is nog niets bekend.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.