Verbannen Corona mag zich weer melden bij A-selectie

Reacties

Jesús Corona heeft zich weer gemeld bij de A-selectie van FC Twente. De Mexicaan trainde weer mee met de ploeg van Alfred Schreuder. Dat geldt ook voor Rasmus Bentsson, die ziek was.

Verbannen Corona mag zich weer melden bij A-selectie

De 21-jarige Corona werd vlak na het begin van de voorbereiding op dit seizoen teruggezet naar de beloften. De tecnische staf van het eerste elftal was niet tevreden over de inzet van de aanvaller, die bovendien terugkwam van vakantie met een te hoog vetpercentage.

'We willen een signaal afgeven. Hij traint mee met de beloften, totdat hij laat zien dat hij weer in aanmerking komt voor de eerste selectie', liet Schreuder toen weten. Volgens TC Tubantia is dat moment donderdag dus aangebroken.

Ook verdediger Rasmus Bengtsson liet zich weer zien op het trainingsveld. De Zweed (28) wil zijn contract niet verlengen en mag derhalve vertrekken uit Enschede. Onlangs werd hij al niet opgenomen in de Twentse selectie voor een oefenduel en stuurde Schreuder hem van de training. De afgelopen dagen zou hij ziek zijn geweest.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.