Veltman gaat door het stof na onsportieve actie tegen Sparta

Reacties

Joël Veltman heeft maandagmiddag zijn excuses aangeboden voor zijn veelbesproken actie in de wedstrijd van Ajax tegen Sparta Rotterdam (2-0). De verdediger speelde door terwijl een ploeggenoot geblesseerd op de grond lag.

Veltman gaat door het stof na onsportieve actie tegen Sparta

Veltman gebaarde naar zijn tegenstander Iván Calero dat hij de bal buiten zou gaan schieten om een blessurebehandeling mogelijk te maken, waarop de verdediger van Sparta stopte met zijn poging om de bal af te pakken van de Ajacied. Op dat moment besloot Veltman alsnog door te spelen, tot grote woede van de Spartanen. De onsportieve actie van Veltman ging de hele wereld over en werd onder meer in Engeland opgepakt door diverse media.

Op Twitter biedt Veltman nu zijn excuses aan. 'Terugkomend op mijn actie en reactie over wat ik heb gedaan in de wedstrijd tegen Sparta, en zeker tegen Iván Calero, zeg ik sorry! Dit had ik niet mogen doen, gebeurde in een opwelling, maar blijft onsportief. Nogmaals sorry daarvoor!'

De 25-jarige Veltman heeft blijkbaar ook de massale kritiek uit het buitenland meegekregen, want na zijn Nederlandse tweets besloot hij ze nog eens te herhalen in het Engels.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.