Veltman denkt aan Spanje, De Jong krijgt repliek van PSV-fan

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Veltman denkt aan Spanje, De Jong krijgt repliek van PSV-fan

'Ik overweeg een langer verblijf bij Ajax, maar ook een avontuur in het buitenland. Dat laatste trekt me wel.'
Joël Veltman is bij Peptalk eerlijk over zijn toekomstwensen. 'Engeland is toch wat voor de Jaap Stam-generatie. Als rechtsachter zou het ook kunnen. Duitsland is ook redelijk fysiek, maar ook voetbal. Spanje is heel veel voetbal, dus dat trekt me meer.' (Ziggo Sport)

'Er is geen enkel probleem, ego's in het voetbal zijn de normaalste zaak van de wereld'
Marco Verratti was zondag woedend op Paris Saint-Germain-trainer Unai Emery toen die hem naar de kant haalde in de kraker tegen Olympique Marseille, maar volgens zijn ploeggenoot Thiago Motta is er niks aan de hand. 'Dit gebeurt bij alle grote clubs. Als ik word gewisseld ben ik ook niet blij. Maar dat is normaal, het is niet de eerste dit keer dat dit gebeurt en zal ook zeker niet de laatste keer zijn.' (BeIN Sports)

'Ik vind dat jammer. Ik heb het gevoel dat de jongens alles doen met de beste intenties en dan is het jammer dat sommige supporters er zo op reageren. Het gaat, denk ik, om een handjevol mensen, maar voor mij zijn dat geen echte supporters.'
• PSV-aanvoerder Luuk de Jong is niet te spreken over de support van de Eindhovense supporters, die tijdens de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam (1-0 winst) mislukte acties met gefluit begeleidden. (Telegraaf)

'Ik vind dat nogal een onverstandige uitspraak van Luuk. Voetbal is emotie.'
Harrie Timmermans, voorzitter van de supportersvereniging van PSV, dient De Jong van repliek. 'Je kunt niet zeggen dat het lekker gaat met ons. We hebben al negen verliespunten. Kans op kans wordt om zeep geholpen. Het is logisch dat mensen gefrustreerd raken. Sommigen gaan dan fluiten. Maar neem van mij aan dat dit wel degelijk echte PSV-fans zijn, mensen die enorm meeleven met hun club. Dat zij dan door hun aanvoerder "geen echte fans" worden genoemd, is onterecht.' (Metro)

Je hebt misperen en je hebt misperen. Die van Shandong Luneng-spits Papiss Cissé was er zeker één, maar het resultaat kon niet beter.

'Hij heeft dingen die Van Basten ook had. Die Johan ook had. Gewoon in één keer langs twee man gaan. Hij is snel en kan een goal maken. Dat is perfect.'
Ook Sjaak Swart is vol lof over Ajax-spits Kasper Dolberg. (Alles op Swart)

'Wanneer het niet goed loopt bij Mourinho, wil hij soms oorlog en geen voetbal - zoals toen hij trainer van Real Madrid was. Ik hoop dat we dat niet weer gaan zien in Engeland.'
Xavi, nu spelend in Qatar maar natuurlijk bekend als ex-dirigent op het middenveld van Barcelona, heeft slechte herinneringen aan het dienstverband van huidig Manchester United-manager José Mourinho in Madrid. (Daily Mirror)

Fran Sol is helemaal ingeburgerd in Tilburg en voelt zich inmiddels 'een echte Willem II'er'. De clubtopscorer van de huidige nummer zeventien van de Eredivisie gaat door het stof na zijn rode kaart vanwege natrappen tijdens het duel met FC Utrecht (0-1 verlies). De Spanjaard wil 'sterker, slimmer en beter' terugkomen. De vraag is nog hoelang Willem II Sol zal moeten missen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.