Veldwijk verlaat trainingskamp en is op weg naar Sparta-uitgang

Reacties

Lars Veldwijk lijkt zijn laatste wedstrijd voor Sparta Rotterdam te hebben gespeeld. De club laat maandagavond weten dat het in onderhandeling is met een club over een transfer van de spits, die het trainingskamp van Sparta inmiddels heeft verlaten.

Veldwijk verlaat trainingskamp en is op weg naar Sparta-uitgang
© Pro Shots

Sparta vertrok zondag naar Spanje, om zich daar voor te bereiden op de tweede seizoenshelft. Dat deed de club zonder Veldwijk, die vanwege 'privé-omstandigheden' achterbleef in Nederland. Een dag later reisde hij zijn ploeggenoten alsnog achterna en trainde hij ook daadwerkelijk mee.

Nu melden de Rotterdammers dat de 28-jarige Veldwijk weer terug is naar Nederland, in afwachting van een transfer. 'De clubs zijn nog in onderhandeling', meldt Sparta. Er wordt niet gemeld om welke club het gaat, al zou het om Jeonbuk Hyundai uit Zuid-Korea gaan. Die club wordt al langere tijd in verband gebracht met Veldwijk, nu lijkt het ook daadwerkelijk tot een transfer te komen.

Eerder deze winter raakte Sparta al een aanvaller kwijt. De overstap van Halil Dervisoglu naar Brentford was in de zomer al beklonken, maar de promovendus hoopte hem nog een halfjaar te kunnen huren. Dat lijkt er echter niet in te zitten.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.