Veldwijk schiet Excelsior langs Jong PSV

Excelsior heeft in eigen huis gewonnen van Jong PSV. Lars Veldwijk maakte het verschil door twee doelpunten te maken: 2-1.

Veldwijk (foto), die de interesse geniet van Roda JC, opende in de 57ste minuut de score. Hij draaide goed weg en passeerde doelman Benjamin van Leer. Van hem staat het al vast dat hij de komende zomer naar Roda vertrekt. Vanaf de strafschopstip maakte Veldwijk acht minuten voor tijd ook zijn vijftiende treffer van het seizoen.

Kort daarna redde Elvio van Overbeek de eer voor Jong PSV, waarbij Tim Matavz in de punt van de aanval stond en zijn rentree maakte. Alex Schalk, die wordt gehuurd van NAC Breda, maakte zijn debuut als linksbuiten. Excelsior staat zesde in de Jupiler League, terwijl Jong PSV de elfde positie bezet.