Veldwijk gaat voor herkansing bij Nottingham Forest

Reacties

De kans is klein dat Lars Veldwijk volgend seizoen nog in de Eredivisie te bewonderen is. De spits lijkt voor een herkansing te gaan bij Nottingham Forest, dat hem vorig seizoen verhuurde aan PEC Zwolle.

Veldwijk gaat voor herkansing bij Nottingham Forest

Veldwijk kende een ijzersterk seizoen bij PEC. Met veertien doelpunten en negen assists had de spits een groot aandeel in het bereiken van de play-offs om Europees voetbal. PEC wilde hem dan ook graag definitief vastleggen, maar slaagde daar niet in. 'De transfersom die Nottingham wil hebben voor Lars vormt een groot struikelblok voor Nederlandse clubs, net als het salaris dat hij in Engeland verdient', legt zaakwaarnemer Wessel Weezenberg uit aan Voetbal International.

Een vertrek van Veldwijk bij Nottingham lijkt op dit moment dan ook niet aanstaande. Weezenberg: 'Hij begint waarschijnlijk gewoon aan het seizoen bij Nottingham. Een verhuur is vrijwel uitgesloten omdat zijn contract nog maar een jaar doorloopt. Bovendien is er veel veranderd bij Nottingham, er komt onder andere een nieuwe trainer.'

De agent en Veldwijk zelf zijn echter niet vergeten dat de fysiek sterke aanvaller in het seizoen 2014/15 nauwelijks kansen kreeg in Engeland. 'Als dat nu weer gebeurt, gaan we actief op zoek naar een goede oplossing voor Lars. We zijn nu ook al voorbereid. Maar Lars komt na zo'n jaar in de Eredivisie natuurlijk wel anders binnen dan toen hij overkwam van Excelsior, dat destijds in de Jupiler League speelde.' (Roy van den Berghe)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.