Vejinovic: 'Snel een warm gevoel voor Feyenoord gekregen'

Reacties

Marko Vejinovic staat te popelen en is dolgelukkig met zijn transfer naar Feyenoord. De 25-jarige middenvelder komt over van Vitesse en tekent een vierjarig contract in De Kuip.

Vejinovic: 'Snel een warm gevoel voor Feyenoord gekregen'

'Ik kan niet wachten op zondag als ik de eerste training met Feyenoord zal afwerken', zegt de spelmaker op de clubwebsite. Vejinovic was er al lang en breed uit met Feyenoord, het wachten was op een akkoord tussen de Rotterdammers en Vitesse. Beide clubs kwamen vrijdagmiddag uiteindelijk tot een akkoord.

Volgens ingewijden rond de speler dateren de eerste contacten tussen Feyenoord en Vejinovic zelfs al van enige weken geleden. De middenvelder onderhield ondertussen nauw contact met technisch directeur Martin van Geel. 'Ik heb in de afgelopen periode heel snel een goed en warm gevoel gekregen bij Feyenoord', aldus Vejinovic.

Ook Van Geel is verheugd dat Feyenoord overeenstemming heeft bereikt met de voormalige jeugdinternational. 'Met zijn komst krijgen we meer mogelijkheden op ons middenveld. Marko is een technisch zeer begaafde speler, die al jarenlang op het hoogste niveau in de Eredivisie speelt en al meer dan 160 competitiewedstrijden achter zijn naam heeft', laat Van Geel weten.

'Hij was afgelopen seizoen een van de meest scorende middenvelders in de Eredivisie, met dank aan zijn fantastische traptechniek. Marko is bovendien nog maar 25 jaar, dus we hebben er alle vertrouwen in dat hij zich bij ons nog verder kan ontwikkelen. Uiteraard zijn we blij dat we nog voor de start van het nieuwe seizoen overeenstemming hebben kunnen bereiken, waardoor Marko zondag bij het begin van de voorbereiding direct kan aansluiten.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.