Vejinovic rond met Feyenoord, Vitesse nog niet

Reacties

Marko Vejinovic heeft al lang en breed een akkoord bereikt met Feyenoord. Zijn contract ligt klaar en hoeft alleen nog maar te worden ondertekend, maar dat kan pas gebeuren als de Rotterdammers een deal maken met Vitesse.

Vejinovic rond met Feyenoord, Vitesse nog niet

Volgens ingewijden rond de speler dateren de eerste contacten tussen Feyenoord en Vejinovic zelfs al van enige weken geleden. De middenvelder onderhield nauw contact met technisch directeur Martin van Geel, die er alles aan doet hem binnen te halen.

Feyenoord wil Vejinovic zo graag, dat de club hem ook haalt als Jordy Clasie nog niet is verkocht. Vejinovic geldt als een middenvelder die op meerdere posities uit de voeten kan en die de club van extra scorend vermogen moet voorzien.

Enige sta-in-de-weg is dus nog Vitesse. Die club wil Vejinovic best verkopen, ook in verband met de Financial Fair Play-regelgeving, maar vraagt niettemin een scherpe en marktconforme prijs. Zodra Feyenoord een akkoord bereikt met Vitesse, weet de club zich verzekerd van de komst van Vejinovic.

Eerder leek Feyenoord zeker van de transfer van Mitchell Dijks. Die had toen zelf nog geen overeenkomst bereikt, zodat Ajax kans zag zich in de strijd te mengen. Dijks is persoonlijk rond met de Amsterdamse club over een driejarig contract.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.