Vejinovic kijkt juist uit naar concurrentiestrijd

Reacties

Feyenoord heeft Marko Vejinovic gelukkig gemaakt door hem naar De Kuip te halen. De middenvelder put extra moed uit de verwachte concurrentiestrijd.

Vejinovic kijkt juist uit naar concurrentiestrijd

'Ik ben hartstikke blij dat ik voor deze club mag gaan spelen. Ik voel me net weer een klein kind nu ik hier in dit enorme stadion mag staan', zei Vejinovic op de website van zijn nieuwe club nadat de overgang van Vitesse naar Feyenoord was bezegeld met handtekeningen onder een vierjarige verbintenis.

Vejinovic (25) wacht een flinke strijd voor een plaats op het middenveld, waarvoor trainer Giovanni van Bronckhorst met onder anderen Jordy Clasie, Karim El Ahmadi en Lex Immers al over de nodige gerenommeerde krachten beschikt. Maar hij loopt daar niet voor weg.

'Dat weet je als je bij een topclub terecht komt', zegt Vejinovic. 'Die concurrentie wil ik graag aangaan, daar word je ook alleen maar sterker van. Het is een extra motivatie om het maximale uit jezelf te halen.'

Vejinovic heeft naar eigen zeggen bij Vitesse een goede ontwikkeling doorgemaakt. 'Ik heb grote stappen gemaakt. Daar heb ik denk ik ook deze stap naar Feyenoord aan te danken. Voor mijn gevoel was ik hier ook klaar voor. Deze transfer komt denk ik op het juiste moment. Dat wil ik nu heel graag gaan laten zien.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.