Veerman in beeld als vervanger Haller bij Utrecht

Reacties

Henk Veerman lijkt een van de spitsen die bij FC Utrecht op het lijstje staat om waar nodig in te spelen op een vertrek van Sébastien Haller. De boomlange aanvaller staat nu nog onder contract bij SC Heerenveen.

Veerman in beeld als vervanger Haller bij Utrecht

Veerman (25) brak op latere leeftijd door bij FC Volendam, dat hem in de winter van het seizoen 2014/15 verkocht aan de Friezen. Voor Heerenveen kwam de spits in zijn eerste halve seizoen tot twee treffers in veertien competitieduels. Vorig seizoen was de in Purmerend geboren Veerman goed voor zes treffers in 26 competitieduels.

Dit seizoen wordt Veerman bij Heerenveen vooral gebruikt als pinchhitter. In elf competitiewedstrijden (196 minuten) was hij drie keer trefzeker. In het bekertoernooi maakte hij twee doelpunten in twee optredens. Veerman beschikt in Friesland nog over een contract tot medio 2017.

Haller, die rond iedere transferperiode in verband wordt gebracht met een vertrek uit de Domstad, beschikt nog over een contract tot medio 2019. De 22-jarige Franse spits van Utrecht was dit seizoen goed voor negen treffers in zeventien officiële duels.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.