Veelvraat Lukaku houdt Crystal Palace uit de topvijf

Reacties

Crystal Palace moet weer even een pas op de plaats maken in de Premier League. De Eagles zouden zich met een overwinning op Everton weer bij de topvijf voegen, maar werden gedwarsboomd door Romelu Lukaku: 1-1.

Veelvraat Lukaku houdt Crystal Palace uit de topvijf

Crystal Palace won vier van de zes uitwedstrijden die er dit seizoen al voor de ploeg op het programma stonden en ging in Liverpool op voor een voortzetting van die indrukwekkende reeks. Manager Alan Pardew en zijn manschappen stuitten echter op Lukaku.

De Belgische spits was dit seizoen al aardig op dreef, met tien goals in veertien competitiewedstrijden, en voegde daar in het duel op Goodison Park nog maar een treffer aan toe. De 22-jarige aanvaller tikte op aangeven van Gerard Deulofeu in de 81ste minuut de 1-1 binnen, op het moment dat de bezoekers op weg leken naar een nieuwe uitzege door een goal van Scott Dann (rake kopbal uit een corner).

Crystal Palace won dit seizoen vier van de zes uitwedstrijden, maar moest het maandagavond door de elfde competitiegoal van Lukaku doen met een gelijkspel en blijft daardoor na vijftien speelronden steken op de zesde plaats. Everton is negende met 22 punten, één minder dan de Londenaren.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.