Veelbelovende rentree De Guzman bij Feyenoord

Jonathan de Guzman heeft zaterdag tijdens de oefenwedstrijd van Feyenoord in de Portugese hoofdstad Lissabon tegen Sporting een veelbelovende rentree gemaakt.

Veelbelovende rentree De Guzman bij Feyenoord

De middenvelder werd in de tweede helft door trainer/coach Mario Been in het veld gebracht als vervanger van Luigi Bruins en tekende meteen voor de gelijkmaker, terwijl hij nauwelijks twee minuten binnen de lijnen stond.

Helder Postiga had Sporting na een half uur spelen aan de leiding gebracht. Roy Makaay bezorgde Feyenoord in de vijftigste minuut de volle winst in Portugal. Hij mocht na een uur plaatsmaken voor Diego Biseswar.

Voor De Guzman was het zijn eerste wedstrijd sinds bijna een jaar. Hij werd veelvuldig geplaagd door blessures en revalideerde enige maanden in zijn geboorteland Canada. Overigens was er ook minder goed nieuws voor Feyenoord, want Giorginio Wijnaldum moest kort voor het einde van het veld worden gedragen met een kuitkwetsuur.

De wedstrijd in Portugal werd bijgewoond door Cees Lok, scout voor FC Twente, dat zoals bekend tegen Sporting Lissabon uitkomt in de derde voorronde van de Champions League.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen