Veel onduidelijk over toekomst Thijssen in Australië

Reacties

Frans Thijssen wordt dezer dagen door Brisbane Roar aan het lijntje gehouden. Niemand binnen de club, geplaatst voor de Finals om het kampioenschap van Australie én nog steeds kansrijk op plaatsing voor de knock-outfase van de Aziatische Champions League, weet wat de plannen met de Nederlandse oefenmeester zijn.

Veel onduidelijk over toekomst Thijssen in Australië

Toen de voormalig Oranje-international in november werd aangesteld als short-term replacement van de ontslagen van Mike Mulvey, speculeerde directeur Sean Dobson dat hij na het lopende seizoen Brisbane's technisch directeur zou worden.

Intussen wordt deze toezegging door voorzitter Chris Fong bestreden. 'Waar dit nieuws vandaan komt is me een raadsel. Ik heb in ieder geval nooit gezegd dat Thijssen onze technisch directeur gaat worden. En zelf heeft hij me er nooit naar gevraagd...'

Nu laat de club weten dat de rol van de Nederlander na het seizoen zal worden besproken. Voor de rol van td zou Brisbane Roar vorige maand al een shortlist hebben opgesteld. Ken Stead, Roars football director, liet onlangs nog weten dat Thijssen zelfs nog in de race was voor het definitieve hoofdtrainerschap. Volgens Australische media gelden Aurelio Vidmar (ex-Feyenoord) en Ante Milicic (ex-NAC) als kandidaten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.