Veel interesse in Van Overeem: 'Wachten op juiste club'

Reacties

Joris van Overeem staat open voor een vertrek bij AZ. De middenvelder wil weer wekelijks aan spelen toekomen en geniet de belangstelling van veel clubs, maar wacht nog op de juiste aanbieding.

Veel interesse in Van Overeem: 'Wachten op juiste club'

AZ is bereid om Van Overeem voor de rest van het seizoen te verhuren. Greuther Fürth, Atalanta Bergamo, Chievo Verona en Hull City informeerden al naar de aanvallende middenvelder. 'Joris wil vooral weer graag voetballen. Hij heeft het goed naar zijn zin bij AZ, maar zou graag meer minuten maken. We bekijken nu of de juiste club zich nog meldt voor het sluiten van de markt. Zo niet, dan blijft Joris met alle plezier bij AZ', vertelt zaakwaarnemer Rob Witschge van Players United aan Voetbal International.

Vorig seizoen was Van Overeem een vaste waarde bij AZ en verdiende hij met zijn goede spel (vier goals, elf assists) een nieuw contract tot medio 2020 in Alkmaar. Deze jaargang verloor de elfvoudig Jong Oranje-international al snel zijn basisplaats, waardoor alle partijen nu openstaan voor een tijdelijk vertrek. (Roy van den Berghe)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.