Veel belangstelling voor bij NAC overbodige Lurling

Reacties

Anthony Lurling (36) vertrekt waarschijnlijk nog deze transferperiode bij NAC Breda. De aanvaller is ontevreden over de bijrol die hij vervult onder trainer Nebojsa Gudelj en wil het komende half jaar aan voetballen toekomen.

Veel belangstelling voor bij NAC overbodige Lurling

'Ik ben 36 jaar. Ik heb geen zin om de rest van mijn loopbaan op de tribune te zitten', is Lurling stellig tegenover Voetbal International. 'Dus als dat mijn vooruitzicht is bij NAC, ga ik liever weg. Ik ben een liefhebber en wil altijd voetballen. Ik ben geen type dat werkloos wil toekijken.'

Er hebben zich al clubs gemeld bij de zaakwaarnemer van de aanvaller. Op namen wenst Lurling niet in te gaan. Bronnen bevestigen dat in elk geval enkele ploegen 'uit het rechterrijtje' van de Eredivisie hebben geinformeerd naar de aanvaller.

NAC gaf eerder aan dat het zich schappelijk zal opstellen als Lurling per se weg wil. Al liet Gudelj eerder weten 'dat hij Lurling liever bij de selectie houdt tot het einde van het seizoen'.

Lurling staat al sinds de zomer van 2007 onder contract bij NAC Breda en speelde onlangs zijn 250ste officiële wedstrijd. Zaterdag, als PEC Zwolle op bezoek komt in het Rat Verlegh Stadion, wordt de aanvaller daarvoor gehuldigd door de Brabanders.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.