Vardy is loyaal: 'Ik ben Leicester City eeuwig dankbaar'

Reacties

Vanwege zijn enorme productie heeft Leiceste City-spits Jamie Vardy (29) de interesse gewekt van topclubs uit binnen- en buitenland, maar hij is niet vergeten waar hij vandaan komt. Vardy tekende zaterdag daarom bij tot medio 2019.

Vardy is loyaal: 'Ik ben Leicester City eeuwig dankbaar'

Vardy werd in 2012 door Leicester opgepikt bij het nietige Fleetwood Town en dit seizoen ontpopte hij zich plots tot topschutter bij de verrassende koploper in Engeland. Vardy scoorde in de eerste 25 competitiewedstrijden liefst 18 keer, maar hij kiest er niet voor om elders te profiteren van dit succes.

'Leicester heeft altijd vertrouwen in me getoond en dat heeft me gigantisch geholpen in mijn ontwikkeling', sprak Vardy op de clubwebsite na het openbreken van zijn verbintenis. 'Ik ben de club eeuwig dankbaar voor de investering die zij in mij gedaan hebben en ik werk iedere dag keihard om het vertrouwen terug te betalen.'

Manager Claudio Ranieri toonde zich erg tevreden over de prestaties van Vardy. 'Jamie is een vechter. Hij heeft een onwaarschijnlijke carrière achter de rug. Ik houd van zijn mentaliteit en ik ben blij dat hij nog lange tijd bij ons blijft.'

Leicester maakt nog steeds een uitstekende kans om kampioen te worden in de Premier League. De voorsprong op achtervolger Tottenham Hotspur bedraagt vijf punten. Nummer drie Manchester City werd zaterdag in een direct duel (3-1 winst Leicester) op een achterstand van zes punten gezet.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.