Varane en Benzema missen rentree van Khedira

Reacties

Terwijl de Franse internationals van Real Madrid worden geplaagd door griep, maakt Sami Khedira zich op voor zijn rentree na anderhalve maand aan de zijlijn.

Varane en Benzema missen rentree van Khedira

Raphaël Varane en Karim Benzema zijn niet okselfris teruggekeerd van de interlandverplichtingen. De twee Franse internationals, die afgelopen week in actie kwamen tegen Portugal en Armenië, werden vrijdag wakker met griep. Het duel met Levante gaat zaterdag aan hen voorbij.

Het zijn de enige twee zorgenkindjes voor trainer Carlo Ancelotti, die Khedira heeft toegevoegd aan zijn wedstrijdselectie. 'Hij is helemaal hersteld van zijn hamstringblessure. Hij kan spelen maar is nog steeds niet helemaal fit. Hij moet over zijn blessure heen komen', aldus de Italiaan over zijn Duitse international, die op 31 augustus voor het laatst binnen de lijnen kwam.

Iker Casillas krijgt zaterdag de kans zich te revancheren voor zijn blunder met Spanje tegen Slowakije, waardoor hij tegen Luxemburg zijn plaats onder de lat moest afstaan aan David De Gea. 'Keylor Navas kwam donderdagavond pas terug uit Costa Rica', vertelde Ancelotti. 'De Spaanse ploeg is geen Real Madrid, en De Gea speelt hier ook niet.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.