Van Southampton verloste Hoedt wil loopbaan in België reanimeren

Reacties

Wesley Hoedt is (in ieder geval voorlopig) verlost van zijn uitzichtloze situatie bij Southampton. Bij de Belgische club Royal Antwerp FC wil hij zijn in het slop geraakte carrière nieuw leven inblazen.

Van Southampton verloste Hoedt wil loopbaan in België reanimeren

Na zijn debuut voor AZ kwam het voor Hoedt nooit tot een echte doorbraak, waarna hij in juli 2015 een toptransfer naar Lazio maakte. In Italië was hij twee seizoenen lang een gewaardeerde kracht, ook in zijn eerste seizoen bij The Saints kwam hij redelijk vaak in actie, maar daarna kwam de klad er wat in.

In januari van dit jaar werd Hoedt nog verhuurd aan Celta de Vigo, maar ook in Spanje heeft hij bepaald geen onuitwisbare indruk achtergelaten. Na zijn zomerse terugkeer in Engeland werd al snel duidelijk dat het perspectief onder manager Ralph Hasenhüttl niet best was.

Royal Antwerp FC heeft Hoedt en Southampton nu van elkaar verlost. De Belgische club (die onlangs nog door AZ uit de voorronde van de Europa League werd geknikkerd) is sowieso actief op de transfermarkt. Eerder werden ook spelers als Kevin Mirallas, Steven Defour, Lior Refaelov en Benson Manuel aangetrokken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.