Van Persie kan rentree maken in bekerduel met Cambridge

Reacties

Robin van Persie is hersteld van de enkelblessure die hij anderhalve week geleden opliep in het thuisduel met Southampton (0-1). Louis van Gaal heeft laten weten dat de 31-jarige aanvaller weer bij de selectie zit voor de FA Cup-wedstrijd tegen Cambridge United.

Van Persie kan rentree maken in bekerduel met Cambridge

Van Persie miste door de kwetsuur de uitwedstrijd van afgelopen zaterdag tegen Queens Park Rangers (0-2). Het gaf Radamel Falcao de gelegenheid in de basis te starten. De 28-jarige Colombiaan zat een week eerder tegen The Saints opmerkelijk genoeg nog op de tribune.

Behalve Van Persie keert ook Luke Shaw terug bij United. De negentienjarige linksback ontbrak tegen QPR eveneens, waardoor Daley Blind tegen de Londenaren de linkerflank bestreek. Wellicht dat Blind nu weer centraal achterin start. Chris Smalling en Jonny Evans komen niet in actie tegen Cambridge.

In Engelse media werd tevens gesuggereerd dat Víctor Valdés vrijdagavond in de vierde ronde van het FA Cup-toernooi zijn officiële debuut zou gaan maken voor United, maar Van Gaal wilde daarover niks kwijt. 'Ik vind het ongelooflijk hoe de media dat kunnen schrijven. Ik wil helemaal niets zeggen over mijn opstelling tot vlak voor de wedstrijd.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.