Van Moorsel op huurbasis van FC Groningen naar NEC

Reacties

Paco van Moorsel (24) komt het komende seizoen op huurbasis uit voor NEC. De Nijmegenaren nemen hem voor een seizoen over.

Van Moorsel op huurbasis van FC Groningen naar NEC

Dit bevestigt algemeen directeur Hans Nijland van FC Groningen, de club waar de middenvelder onder contract staat.  

Afgelopen donderdag leek Van Moorsel nog dicht bij een overgang naar Sparta Rotterdam. Die club meldde zich als eerste in stadion Euroborg om de Brabander over te nemen. Met NEC kwamen de noorderlingen evenwel sneller tot overeenstemming. 

Van Moorsel begon zijn carrière bij FC Den Bosch. Hij speelde in De Vliert zes seizoenen in het eerste elftal. Zijn daaropvolgende overstap naar FC Groningen bleek (nog) geen succes. Afgelopen jaar speelde hij op huurbasis voor Cambuur, terwijl hij ook nu niet goed genoeg wordt bevonden om de strijd voor een basisplaats aan te gaan in de selectie van trainer Erwin van de Looi.

Daarnaast maakten de Nijmegenaren bekend dat ook Marcel Appiah en Christian Santos aan de selectie van trainer Ruud Brood zullen worden toegevoegd. De 26-jarige Appiah is Duitse verdediger die vorig seizoen onder contract stond bij Arminia Bielefeld, Santos (ook 26) is een Duitser met Venzolaanse root die bij voorkeur als linksbuiten speelt. NEC laat wel weten dat de spelers pas volgende week medisch gekeurd worden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.