Van Marwijk en Eijkelkamp schieten Go Ahead te hulp

Reacties

Bert van Marwijk en René Eijkelkamp gaan proberen Go Ahead Eagles uit de brand te helpen. Het tweetal fungeert tot het einde van het seizoen als klankbord voor de spelers en technische staf.

Van Marwijk en Eijkelkamp schieten Go Ahead te hulp

De voormalige bondscoach en ex-spits zullen op regelmatige basis in Deventer aanwezig zijn om Go Ahead de helpende hand toe te steken waar nodig. Beiden hebben een verleden in De Adelaarshorst. Geboren Deventenaar Van Marwijk (foto) speelde er van 1969 tot 1975, Eijkelkamp was van 1981 tot 1986 actief bij Go Ahead.

Go Ahead stuurde vorige week na de 2-0 thuisnederlaag tegen Vitesse trainer Foeke Booy de laan uit. Assistent Dennis Demmers neemt de honneurs tot het einde van het seizoen waar. 'We hebben het over twee geweldige persoonlijkheden, grootheden die fantastisch bij onze club passen. Dat wij nu gebruik kunnen maken van hun grote ervaring is voor iedereen goed: voor mij, voor de spelers en voor de club. Daar kunnen we alleen maar trots op zijn', aldus de interim-trainer.

Met nog zes wedstrijden te gaan staat Go Ahead voorlaatste, op acht punten van hekkensluiter FC Dordrecht. Het gat met de veilige vijftiende plek is twee punten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.