Van La Parra met Huddersfield de Premier League in: 'Hij is een groot wapen'

Reacties

Rajiv van La Parra gaat met Huddersfield Town de Premier League in. De buitenspeler heeft een nieuw contract tot medio 2020 getekend.

Van La Parra met Huddersfield de Premier League in: 'Hij is een groot wapen'

Van La Parra was vorig seizoen een vaste waarde in het elftal dat ervoor zorgde dat Huddersfield komend seizoen debuteert in de Premier League. In de zomer van 2016 tekende hij in Huddersfield nadat hij al een jaar op huurbasis was uitgekomen voor The Terriers. Nadat de geboren Rotterdammer vertrok bij SC Heerenveen stond hij onder contract bij Wolverhampton Wanderers, dat hem ook al uitleende aan Brighton & Hove Albion.

Net als verdediger Tommy Smith en middenvelder Jonathan Hogg is de aanvaller beloond voor zijn prestaties met een nieuwe verbintenis. Manager David Wagner kan zijn geluk niet op met het behouden van de 26-jarige flankspeler. 'Rajiv is een groot talent en ik denk dat hij nog veel beter kan worden. Dat is geweldig, want hij is nu al een groot wapen voor ons op het veld', aldus de Duitser op de clubsite.

Wagner ziet Van La Parra als een belangrijk onderdeel van zijn elftal. 'Vorig seizoen waren we een beter elftal als Rajiv speelde; hij kan de tegenstander problemen bezorgen en is van grote waarde in onze omschakeling. Ik kijk ernaar uit om te zien hoe hij zich zal aanpassen aan de Premier League.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.