Van Ginkel stelt in Singapore zijn doelen met Stoke

Reacties

Marco van Ginkel zette zondag moe maar gelukkig in Singapore voet aan de grond. De middenvelder staat te trappelen zich te manifesteren bij Stoke City.

Van Ginkel stelt in Singapore zijn doelen met Stoke

'Het was een lange vlucht, maar het was het waard omdat ik nu hier ben als speler van Stoke City en mijn nieuwe teamgenoten heb ontmoet. Ze waren echt aardig', zegt hij op de website van zijn nieuwe club.

Nadat vrijdag zijn tijdelijke overgang van Chelsea naar Stoke City rond was gekomen, reisde de middenvelder The Potters achterna. 'Ik wil belangrijk zijn voor het team, hopelijk fit blijven en veel wedstrijden spelen. Dat is mijn doel', aldus Van Ginkel vanuit Azië.

Het Britannia Stadium is de plaats waar Van Ginkel zijn kwaliteiten wil laten zien in de Premier League. 'Door de blessure die ik opliep na twee duels heb ik een moeilijke tijd gehad bij Chelsea. Maar ik kon afgelopen seizoen naar AC Milan en kon daar ook veel wedstrijden spelen', aldus de tweevoudig international. 'Ik ben het seizoen sterk geëindigd en dat geeft mij vertrouwen. De volgende stap is spelen in de Premier League, de grootste competitie ter wereld.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.