Van Ginkel overwint de twijfel bij AC Milan

Reacties

Marco van Ginkel wordt eindelijk voor vol aangezien bij AC Milan. Met nog tien wedstrijden te gaan heeft hij trainer Filippo Inzaghi overtuigd.

Van Ginkel overwint de twijfel bij AC Milan

La Gazzetta dello Sport noemt de middenvelder een van de schamele lichtpuntjes bij Milan. 'Van Ginkel is de ontdekking van de laatste weken', aldus de gezaghebbende sportkrant. 'Na alle blessures en aanpassingsproblemen heeft hij Inzaghi eindelijk overtuigd. De Nederlander is uit zijn schulp gekropen.'

In de afgelopen twee duels van Milan, met Fiorentina en Cagliari, begon Van Ginkel in de basis. In die wedstrijden heeft de ex-speler van Vitesse de heersende opinie over hem doen kantelen. Dusdanig, dat zelfs niet uitgesloten wordt dat Milan gaat proberen de ex-speler van Vitesse volgend seizoen nog eens te huren van Chelsea. En dat terwijl er in januari over werd gespeculeerd dat Milan hem tussentijds terug naar Londen zou sturen. Het kan verkeren.

Van Ginkel kwam tot nu toe tot zeven competitiewedstrijden en een bekerduel in actie namens Milan. De Rossoneri hervatten de competitie volgende week zaterdag met een uitduel met Palermo.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.