Van Ginkel: 'Ik wacht af wat Chelsea en Milan willen'

Reacties

Marco van Ginkel heeft zich na een moeizame start bij AC Milan toch in het basiselftal van trainer Filippo Inzaghi gespeeld. Of voor hem ook na dit seizoen toekomst is in Milaan, durft hij niet te voorspellen.

Van Ginkel: 'Ik wacht af wat Chelsea en Milan willen'

Van Ginkel kwam sinds zijn overgang naar de Rossoneri pas tien officiële duels in actie. De laatste vijf wedstrijden startte hij allemaal in de basis en speelde deze helemaal uit.

Of zijn basisplaats betekent dat de Nederlander langer in Milaan blijft weet hij zelf nog niet. Tegenover Milan Channel gaf hij aan dat het ook aan zijn werkgever uit Londen ligt. 'Ik weet niet wat er volgend seizoen gaat gebeuren bij Chelsea, ik zal de verschillende opties moeten afwachten en ook wat AC Milan en Chelsea willen.'

Van Ginkel sprak nog wel zijn betrokkenheid uit bij de roemruchte club uit Milaan. 'Op trainingscomplex Milanello hangen veel foto’s van grote overwinningen en grote spelers. Ik zou graag iets soortgelijks hier neerzetten en herinnerd worden in de toekomst', aldus de middenvelder.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.