Van Geel: 'Komst Guidetti van de baan'

Reacties

De komst van John Guidetti naar Feyenoord is definitief van de baan. Dit bevestigt technisch directeur Martin van Geel tegenover Voetbal International. 'Het is financieel een te groot risico', laat hij weten.

Van Geel: 'Komst Guidetti van de baan'

De spits gold al weken als een van de kandidaten om de naar Southampton vertrokken Graziano Pellè op te volgen in De Kuip, maar de Rotterdammers twijfelen aan zijn fysiek. De 22-jarige aanvaller van Manchester City kampt al twee jaar met een mysterieuze blessure.  

Dat betekent dat de kans zeer aannemelijk blijft dat er helemaal geen spits meer bij komt bij de Stadionclub en dat Feyenoord het dit seizoen moet doen met Mitchell Te Vrede (23) en de van het Turkse Bursaspor gehuurde nieuwkomer Colin Kazim-Richards (27) als centrumaanvallers. Statistisch doet Te Vrede het vooralsnog overigens prima. Hij was in vier van de vijf officiële duels dits seizoen trefzeker voor de Rotterdammers. Ook zondag in de ontmoeting met FC Utrecht (14.30 uur) stuurt coach Fred Rutten hem het veld op. 

Feyenoord verzekerde zich vrijdag wel definitief van de komst van Jens Toornstra. De 25-jarige middenvelder tekent een contract voor vier seizoenen in De Kuip. Zijn komst was afgelopen maandag al in grote lijnen rond. De komst van Karim El Ahmadi (29) lijkt een kwestie van tijd. Van Geel hoopt hem over te nemen van Aston Villa. Al geeft de directeur tegenover VI aan dat hij zaterdag geen concreet nieuws verwacht over komende of vertrekkende spelers. 'Ik verwacht vandaag niets te melden.'

Bekend is dat voor Jordy Clasie belangstelling is van FC Porto. Feyenoord wil de middenvelder alleen voor de hoofdprijs laten gaan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.