Van Geel aan zet voor renovatie van Feyenoord

Reacties

Feyenoord wacht een drukke transferzomer. Werk aan de winkel dus voor technisch directeur Martin van Geel. Hij beschikt over meer middelen, maar de lat ligt in Rotterdam-Zuid ook hoger dan vorig seizoen.

Van Geel aan zet voor renovatie van Feyenoord

De selectie van Feyenoord begint zondag aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De nieuwe trainer Giovanni van Bronckhorst moet zich zien staande te houden in wat een hectische voorbereiding lijkt te gaan worden.

Hij begint zondag sowieso al niet met een complete groep. Dirk Kuijt start later, Jordy Clasie, Kenneth Vermeer en Karim El Ahmadi sluiten pas aan op 6 juli, vlak voor het trainingskamp in het Oostenrijkse Seefeld. De druk ligt in ieder geval niet bij hem, maar bij technisch directeur Martin van Geel.

Die is net terug van een korte vakantie in Italië en moet nu, met een hoger salarisbudget en meer geld voor transfers dan vorig jaar, bouwen aan een Feyenoord dat ongetwijfeld weer een volgens Van Geel 'scherpe doelstelling' zal gaan neerleggen.

Van Geel moet ook wel. Hij wordt op zijn vingers gekeken door de raad van commissarissen en de Vrienden van Feyenoord. Gepokt en gemazeld als de td is, weet hij dat een competitiestart zoals vorig jaar dit seizoen onacceptabel is en verregaande consequenties zal hebben.

In de nieuwe uitgave van VI en op Premium een groot verhaal over de roerige zomer die Feyenoord tegemoet gaat.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.