'Van Gaal zou een goede kandidaat voor België zijn'

Reacties

België is naarstig op zoek naar een nieuwe bondscoach. Marc Wilmots faalde tijdens het EK terwijl hij over een fraai spelersarsenaal kon beschikken. Wie kan de Belgen wel naar succes leiden?

'Van Gaal zou een goede kandidaat voor België zijn'

Michel Preud'homme (Club Brugge) en Hein Vanhaezebrouck (AA Gent) werden genoemd, maar lieten al weten in principe geen trek te hebben in de klus. In binnen- en buitenland klinken daarom diverse namen. Voetbal International licht de voor de Nederlandse voetbalvolger meest interessante naam uit in de rubriek VI-Panel. Is Louis van Gaal voor België de ideale bondscoach?

Een van de prominenten die antwoord gaf in ons panel is Preud'homme. Volgens de ex-trainer van onder meer FC Twente zou de Nederlander uitermate geschikt zijn voor de vacature. 'Louis van Gaal is een uitstekende coach. Hij blijft onder alle omstandigheden zichzelf en dat vind ik top. Hij zou een goede kandidaat zijn.'

In de nieuwe VI en op VI Premium geven ook Gérard Linard (directeur Belgische voetbalbond), Chris Van Puyvelde (technisch directeur Belgische voetbalbond) en Rode Duivel  Jan Vertonghen antwoord op de vraag of Van Gaal de ideale bondscoach van de Belgen is. Bestel het nieuwe nummer hier.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.