Van Gaal verwelkomt viertal weer op trainingsveld

Het begint weer wat drukker te worden op het trainingsveld van Bayern München. De door blessures geteisterde ploeg van Louis van Gaal kan weer beschikken over Mark van Bommel, Frank Ribéry, Diego Contento en Breno. Het viertal keerde vanmorgen terug op het trainingsveld van Bayern München. Na een trainingssessie van negentig minuten keerden de spelers vermoeid terug naar de kleedkamer.

Van Gaal verwelkomt viertal weer op trainingsveld

Van Bommel kwam na vier weken terug van een knieblessure die hij bij het Nederlands elftal had opgelopen. Frank Ribéry en Diego Contento maken na respectievelijk zeven en zes weken hun rentree bij de Duitse kampioen. Verdediger Breno zette na acht maanden zijn eerste stap op het trainingsveld.

'Het voelde goed en ik heb genoten, maar ik ben nog niet fit' , aldus Ribéry op de officiële website van Bayern München.

Van Gaal zal voorzichtig zijn met het brengen van viertal, want Bayern zat toch al krap in haar spelers. Zo reisde de ploeg dit seizoen naar CFR Cluj in de Champions League af met maar vijftien fitte selectiespelers. Ook raakte Bayern vorige week Ivica Olic kwijt met een zware knieblessure. Hij is naar verwachting zes maanden niet beschikbaar. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's