Van Gaal: 'Rode kaart verschrikkelijk dom van Fellaini'

Reacties

Het laatste competitieduel van Manchester United werd ontsierd door Marouane Fellaini, die rood kreeg na een spijkerharde overtreding op Paul McShane van Hull City. Manager Louis van Gaal sprak na afloop zijn afschuw uit over de actie van zijn speler.

Van Gaal: 'Rode kaart verschrikkelijk dom van Fellaini'

'Echt verschrikkelijk dom van hem. Dat heb ik ook tegen hem gezegd. Want dit betekent dat hij het volgende seizoen als wisselspeler begint. Hij heeft zichzelf hiermee', foeterde Van Gaal na het doelpuntloze gelijkspel tegen Hull City, dat uit de Premier League degradeerde.

Manchester United sluit het seizoen af als nummer vier van de Premier League, wat betekent dat de club niet rechtstreeks geplaatst is voor de Champions League, maar een voorronde moet spelen. 'Met wat voor cijfer ik mijn eerste seizoen beoordeel? Dat laat ik maar aan jullie over. Dat lijkt me beter', sprak Van Gaal richting journalisten.

Van Gaal wilde geen uitspraken doen over de toekomst van doelman David De Gea, die sterk wordt gelinkt aan een transfer naar Real Madrid. 'Het is aan David om iets daarover te zeggen, niet aan mij', zei de Nederlander.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.