Van Gaal prijst zich gelukkig met het punt

Reacties

Louis van Gaal is niet tevreden met het optreden van zijn ploeg op bezoek bij Stoke City (1-1). Volgens de manager van Manchester United is zijn team zelfs goed weggekomen.

Van Gaal prijst zich gelukkig met het punt

'Stoke City kreeg de beste kansen, zij verdienden meer', aldus Van Gaal na afloop van het duel in Stoke-on-Trent. 'Het was een gelijkspel, meer zat er niet in voor ons.'

'Maar wij kregen wel genoeg tijd en ruimte om op te bouwen, al leek het alsof wij niet durfden. In de tweede helft speelden we iets beter, al kregen we toen ook niet veel kansen om te scoren', zegt Van Gaal.

De spelers hadden in het Britannia Stadium last van een stevige wind, maar de Nederlander ziet dat niet als reden voor het puntenverlies. 'Stoke City is dat misschien wat meer gewend, maar ook zij hebben last van die wind', meent Van Gaal. 'Al is het spelen van de lange bal wel makkelijker onder die omstandigheden. Maar goed, het had beter gekund. Zeker in de uitwedstrijden moeten we beter gaan spelen.'

Blessure
Behalve het gelijkspel was er nog een tegenvaller voor Van Gaal. Ashley Young, de laatste weken goed op dreef, moest voortijdig naar de kant. 'Young heeft een hamstringblessure', laat de voormalige bondscoach van Oranje weten.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.