Van Gaal niet lovend over Sneijder, fraaie treffer Engelaar

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Van Gaal niet lovend over Sneijder, fraaie treffer Engelaar

Orlando Engelaar was vrijdagnacht verantwoordelijk voor deze fraaie treffer namens Melbourne Heart, de ploeg van de Nederlandse trainer John van 't Schip. Voor de zege bleek de vijfde seizoentreffer van de ex-speler van onder meer FC Twente en PSV niet voldoende. Western Sydney Wanderers was met 3-2 te sterk voor de nummer tien van Australië.

'Als je het in Turkije al niet laat zien, dan kun je dat toch zeker niet bij Oranje?'
• Dat zegt bondscoach Louis van Gaal over Wesley Sneijder in gesprek met NRC. De keuzeheer van Oranje lijkt niet erg onder de indruk van het spel van de middenvelder van Galatasaray en laat dat duidelijk merken. De kans dat Sneijder meegaat naar het WK is er na dit interview in ieder geval niet groter op geworden.

'Ik ga niet op de stoel van de meester zitten, maar ik zou Sneijder meenemen'
Voor Ajax-trainer Frank de Boer bestaat er geen twijfel wat Wesley Sneijder betreft. 'Een tijdje terug werd afgevraagd of hij over the hill is, maar ik heb het gevoel dat hij terugkomt naar zijn niveau', aldus De Boer. (AD)

• Een lesje van de oude meester. Ajax-middenvelder Davy Klaassen staat erbij en kijkt hoe Dennis Bergkamp de bal achteloos tegen de touwen werkt. Of Klaassen zondag hetzelfde doet tijdens de kampioenswedstrijd tegen ADO Den Haag is voorlopig even afwachten.

Wil je meer zien? Bekijk dan eens ons beeldarchief.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.