'Van Gaal meldt zich in januari opnieuw voor Hummels'

Reacties

De verdediging van Manchester United moet tijdens de komende transferperiode worden versterkt met Mats Hummels. De 25-jarige Duitser is prioriteit nummer één voor manager Louis van Gaal, meldt The Guardian.

'Van Gaal meldt zich in januari opnieuw voor Hummels'

Van Gaal wordt bij de Engelse topclub geplaagd door blessureleed. Op dit moment zijn met Daley Blind, Jonny Evans, Phil Jones en Marcos Rojo vier spelers geblesseerd die inzetbaar zijn als centrale verdediger, waardoor United in januari hoopt Hummels binnen te halen.

En dat terwijl vice-president Ed Woodward deze week nog liet weten niet zomaar met miljoenen te gaan strooien in de komende transferperiode. 'We hebben spelers in het vizier, maar verwachten dat die in de zomer pas komen. Als ze in de winter op de markt komen, kunnen we altijd een poging wagen. Maar ik verwacht niet dat dat gebeurt.'

Hummels werd ook afgelopen zomer in verband gebracht met een overstap naar Manchester, maar Borussia Dortmund wilde hem niet laten gaan. De dit seizoen teleurstellend presterende club - na elf wedstrijden staat de ploeg van trainer Jürgen Klopp slechts vijftiende in de Bundesliga - zou nu wél overstag willen gaan voor een bedrag van ruim veertig miljoen euro.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.