Van Gaal lyrisch over Spurs-sensatie Kane

Reacties

Louis van Gaal weet waarom Tottenham Hotspur dit seizoen een geduchte concurrent is in de strijd om een plek in de topvier: Harry Kane. De manager van Manchester United is lovend over de sensatie van The Spurs.

Van Gaal lyrisch over Spurs-sensatie Kane

Van Gaal moet Kane vanmiddag aan banden zien te leggen, als United het in eigen huis om 17.00 uur opneemt tegen Tottenham. De spits verkeert in supervorm en werd onlangs voor de tweede keer op rij uitgeroepen tot Speler van de Maand in de Premier League.

'De doelpunten van Kane zijn een belangrijke reden voor het succes van Tottenham', aldus Van Gaal over de aanvaller die deze jaargang al zestien keer scoorde. 'Het is een mooi aspect aan voetbal dat een groot talent in één keer kan opstaan. Dat is wat Kane op dit moment doet.'

'Bij Tottenham krijgt talent de kans en tegelijkertijd strijden ze bovenin mee met aanvallend voetbal. De manier waarop er bij die club gewerkt wordt spreekt me aan', vervolgt Van Gaal. United gaat het duel in als nummer vier, met drie punten meer dan Tottenham Hotspur.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.