Van Gaal laat ook Lindegaard gaan

Reacties

Manchester United-manager Louis van Gaal lijkt deze zomer minstens twee keepers kwijt te raken. David De Gea is naar verluidt nu écht op weg naar Real Madrid, terwijl Anders Lindegaard naar West Bromwich Albion vertrekt. Daar tekent de Deen een tweejarig contract.

Van Gaal laat ook Lindegaard gaan

Lindegaard staat sinds 2011 onder contract bij Manchester United. Daar kwam de 31-jarige ex-doelman van onder meer Odense BK in negentien wedstrijden in de Premier League in actie.

Terwijl Lindegaard zijn handtekening zette onder het tweejarig contract bij West Bromwich Albion, lijkt De Gea op weg naar Real Madrid. De transfer hangt al wekenlang boven de markt, maar moet maandag zijn voltooiing krijgen.

Anders Lindegaard (tweede van links) en David De Gea aanschouwen een wedstrijd van Manchester United vanaf de tribune.
Anders Lindegaard (tweede van links) en David De Gea aanschouwen een wedstrijd van Manchester United vanaf de tribune.

Van Gaal trok deze zomer de Argentijn Sergio Romero al aan als eerste doelman en heeft de 22-jarige Sam Johnstone op de bank zitten als reservegoalie. De vorig jaar aangetrokken Spanjaard Víctor Valdés maakte zich onmogelijk na een conflict met de Nederlandse manager en zag de eerste competitiewedstrijden van United daardoor - net als De Gea en Lindegaard - vanaf de tribune.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.