Van Gaal kiest voor Falcao, Blind terug op het middenveld

Reacties

Manchester United-manager Louis van Gaal start in de thuiswedstrijd tegen Leicester City (aftrap 16.00 uur) met Radamel Falcao in de spits. Daley Blind staat op het middenveld, aangezien Michael Carrick door een blessure niet inzetbaar is.

Van Gaal kiest voor Falcao, Blind terug op het middenveld

Net als in de laatste wedstrijd tegen Cambridge United (0-0) speelt Van Gaal 4-4-2 met een ruit op het middenveld. Toch voert de Nederlander wat wijzigingen door. Robin van Persie en Wayne Rooney, die in het bekerduel rust kregen, keren namelijk terug in de basisopstelling, ten koste van Marouane Fellaini en James Wilson.

Blind, die de laatste weken linksback was, start op het middenveld als vervanger van Carrick, die door een spierblessure enkele weken afwezig is. Dit maakt plaats vrij voor Luke Shaw als linksachter. Opvallend is ook dat Falcao, die op 11 januari nog ontbrak in de wedstrijdselectie tegen Southampton, voor de derde wedstrijd op rij een basisplaats heeft.

De opstelling van Manchester United: De Gea; Valencia, Jones, Rojo, Shaw; Blind, Januzaj, Di Maria, Rooney; Van Persie, Falcao.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.