Van Gaal kan zich opmaken voor clash met Vlaar

Reacties

Ron Vlaar hoopt zaterdag tegen het Manchester United van Louis van Gaal zijn rentree te maken. De dertigjarige verdediger van Aston Villa staat al een maand aan de kant met een kuitblessure.

Van Gaal kan zich opmaken voor clash met Vlaar

Vlaar gebruikte de interlandperiode om op kracht te komen en voelt zich sterker worden, naarmate de hervatting van de Premier League dichterbij komt. Aston Villa gaat zaterdag om 16.00 uur op bezoek bij United. The Villans zijn nog altijd verwikkeld in een strijd tegen degradatie, terwijl United de punten hard nodig heeft in de race om deelname aan de Champions League.

Tijdens Vlaars absentie herpakte Aston Villa zich na een dramatische serie. Dat kan niet los worden gezien van de komst van manager Tim Sherwood medio februari, onder wie de club de degradatiezone heeft verlaten. 'Ik heb onder hem nog nauwelijks getraind en pas een keer gespeeld', zegt Vlaar. 'Maar het is duidelijk dat Sherwood het verschil maakt. De sfeer is een stuk beter. Iedereen heeft weer energie. Dat merk je aan alles en dat is heel belangrijk.'

Vlaars contract bij Aston Villa loopt na dit seizoen af en hij heeft de club nog geen duidelijkheid gegeven over zijn toekomst. Vlaar is bezig aan zijn derde jaar in Birmingham en kwam eerder uit voor Feyenoord en AZ.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.