Van Gaal: 'Ik denk dat Van Persie nu fitter is dan ooit'

Reacties

Louis van Gaal maakt zich geen zorgen over de fitheid van Robin van Persie. De manager van Manchester United denkt zelfs dat de aanvaller fitter is dan ooit.

Van Gaal: 'Ik denk dat Van Persie nu fitter is dan ooit'

'Ik denk dat hij momenteel fitter is dan voor het WK', aldus Van Gaal tijdens de presentatie van Daley Blind (Ajax) en Radamel Falcao (AS Monaco). 'Hij was geblesseerd voor de start van het WK en hij heeft gevochten om er toch bij te kunnen zijn.'

Van Gaal heeft Van Persie bewust rustig gebracht bij Manchester United. 'Misschien weten jullie nog dat ik hem de eerste drie weken liet trainen voordat ik hem een wedstrijd liet spelen. Ik denk dat hij nu fitter is dan ooit.'

Van Persie, die in de zomer van 2012 werd overgenomen van Arsenal, kwam dit seizoen twee wedstrijden in actie. Op bezoek bij Sunderland (1-1) en Burnley (0-0) speelde de 93-voudig Oranje-international (47 doelpunten) in totaal 134 minuten mee.

Manchester United vergaarde in de eerste drie wedstrijden van dit seizoen slechts twee punten, waardoor de ploeg van Van Gaal teleurstellend veertiende staat. Zondag komt het gepromoveerde Queens Park Rangers op bezoek op Old Trafford.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.