Van Gaal houdt zich stil, Pearson aan het schelden

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Van Gaal houdt zich stil, Pearson aan het schelden

Louis van Gaal vindt de hele wereld maar belachelijk. Althans, dat waren zijn woorden tijdens de persconferentie na de 3-0 overwinning op Tottenham Hotspur. Er werd hem gevraagd om een reactie na het juichen van Wayne Rooney en het hele boksincident. De manager wilde er niet op reageren.

Nigel Pearson, de manager van Leicester City, staat weer eens negatief in de spotlights. Na de wedstrijd van Leicester tegen Hull (0-0) is Pearson helemaal klaar met een van de aanwezige journalisten. Na een aantal vragen begint hij hartgrondig te vloeken en scheldt hij de journalist zelfs uit.

Salomon Kalou weet in het veld wel wat hij moet doen met een muurtje. Buiten het veld weet hij dat blijkbaar niet. Kalou werd door de ARD gefilmd terwijl hij deed alsof hij met een hamer en beitel de Berlijnse Muur te lijf ging. Of de Ivoriaan daadwerkelijk beschadigingen heeft aangebracht is niet duidelijk. De aanvaller van Hertha BSC moet in dat geval een boete van 10.000 euro betalen voor het beschadigen van de Berlijnse Muur. De Muur wordt beschermd omdat het cultureel erfgoed is.

Royston Drenthe maakte tijdens de 1-5 nederlaag tegen Besiktas de enige treffer voor zijn ploeg Erciyesspor. En wat voor een doelpunt! Met een vrije trap van 35 meter schoot hij de bal onhoudbaar in de kruising. Hoewel zijn ploeg zich in de degradatiezone bevindt, blijft Drenthe - zoals altijd - positief.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.