Van Gaal houdt deur op een kier: 'Valencia nog afgewezen'

Reacties

Louis van Gaal sluit een terugkeer als trainer in de Primera División niet uit. In gesprek met het Spaanse radiostation Cadena Ser laat hij weten dat zijn afscheid nog niet definitief is.

Van Gaal houdt deur op een kier: 'Valencia nog afgewezen'

'Of ik terugkeer in Spanje? Dat zou kunnen. Een maand geleden heb ik nog een aanbieding gekregen van Valencia, maar die heb ik afgewezen. Misschien is het volgend jaar anders. Het ligt eraan hoe ik me dan voel', aldus de 65-jarige Van Gaal, die met Barcelona twee keer landskampioen werd.

De toekomst van de succescoach is ongewis, al lijkt een afscheid waarschijnlijk. Dat liet Van Gaal maandag aan De Telegraaf weten . Bij Cadena Ser geeft hij verdere uitleg: 'Momenteel heb ik een sabbatical en daarna neem ik een beslissing. De kans is groot dat ik stop, maar het is nog niet definitief. Het is nog niet het moment om bekend te maken dat ik stop. Het hangt ook af van de aanbiedingen.'

Van Gaal zit sinds zijn afscheid bij Manchester United zonder club. Daar vertrok hij afgelopen zomer na twee seizoenen.

Valencia
Bij Valencia nam Cesare Prandelli vlak voor de jaarwisseling ontslag. Clubman Salvador González Marco, beter bekend als Voro, heeft als interim-trainer de taken van de Italiaan overgenomen bij de huidige nummer zeventien van La Liga.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.